f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Att spela på Svenska bettingsidor online – mer populärt än någonsin!

Intresset för betting online har stigit markant de senaste åren och har dels att göra med hur stort utbud man kan få via betting på nätet och även att livebettingen ökat i popularitet, något som är svårt att få till i en fysisk spelbutik. Men den kanske främsta orsaken till den största ökningen av spel kanske kan kopplas till att pandemin slog till över världen. Det har efter det blivit mer och mer intresse av att spela på nätet istället för i en fysisk butik eftersom vi är ombedda att hålla distans till varandra. Regeringen agerade även och satte en hel del restriktioner på den svenska spelmarknaden men totalt sett har bettingbranschen ett uppsving.

 

Även det stora intresset för att spela på svenska bettingsidor har ökat sedan regeringen införde licens på den svenska spelmarknaden i januari 2019. Vinster på utländska bettingsidor blev efter det skattepliktiga och är en av de stora anledningarna till att vi numera vill spela på svenska spelbolag. Andra fördelar är förstås en tryggare spelmarknad där vi vet att pengarna vi vinner går att ta ut. Andra populära aspekter vad gäller att spela på svenska bettingsidor är att vi då får svensk support och spelbolag som betalar skatt i Sverige – vilket i sin tur gynnar samhället i stort.

 

En annan stor fördel med svenska bettingsidor är att man har tekniska funktioner som gynnar spelandet i Sverige. Bland annat den populära id-tjänsten Bank-ID som underlättar spelandet, exempelvis genom att man inte behöver göra krångliga registreringar hos spelbolagen. Något som fick spelbolag utan konto att växa enormt i Sverige och som andra tagit efter. Även populära betaltjänster som Trustly och Swish har hjälpt till att skapa säkra och snabba överföringar av pengar till och från spelbolagen vilket tidigare alltid setts som lite riskfyllt i mångas ögon.

 

Vilka bettingsidor i Sverige som är bäst är det delade meningar om och det handlar mycket om vad man som spelare söker efter i sin betting. Gillar man exempelvis svensk fotboll med mycket över/underspel är det några specifika spelbolag som är bättre än andra medan en spelare som gillar livebetting eller att kunna titta på matcherna gratis i spelbolagets app har något annat spelbolag som favorit. Det finns dessutom en del svenska spelbolag som nischar sig mot olika sporter eller spelfunktioner. Lägg till de olika bonusarna och erbjudanden som svenska spelbolag kommer med så finns det något för alla. Kort sagt – att välja rätt svenska bettingsidor beror mycket på din egna spelstil och smak.

 

You don't have permission to register