f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Ny välgörenhetssajt växer lavinartat

Intresset för Sveriges nya välgörenhetssajt DinGåva.nu växer lavinartat. Tanken är att få in gåvor, sponsring och minnesgåvor på ett enkelt sätt till Sveriges alla ideella föreningar. Antalet föreningar på sajten är nu uppe i 45 000 och både gåvor och antalet volontärer ökar varje vecka. 

– Vi ser att allt fler privatperson är intresserade av att stötta föreningarna. Dessutom är fler och fler företag intresserade av att visa var de står när det gäller socialt ansvarstagande. Vi har en hel del stora samarbeten på väg in, säger Lasse Johansson som är en av grundarna bakom sajten.

Enkelt förklarat går det till så här. Man går in på DinGåva.nu. Söker fram den förening man vill stötta, sponsra eller ge en minnesgåva. Sedan betalar man enkelt med swish eller något annat betalningssätt. Det finns en topplista där företag och privatpersoner som skänker gåvor och sponsrar kan synas.

– Vill man vara anonym går detta givetvis också bra. DinGåva är dessutom en stiftelse under bildande och 90-konto på gång så man kan vara säker på att pengarna går till rätt ändamål, säger Lasse Johanson.
När man skänkt kan man dessutom ladda ner temat för profilbilder ”Digital Volontär på Facebook”. Det gör att man sprider välgörenhet genom att bara visa upp sin profilbild.

Med nya annonskampanjen ”Bli en lokal hjälte” vill DinGåva lyfta möjligheten för alla bli just en lokal hjälte. Det kan vara företaget på orten eller en privatperson som vill ge en liten slant till en bra verksamhet. Bli en lokal hjälte du också.

You don't have permission to register