f

Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Roa dig i sommar med betting på dessa annorlunda företeelser

Vadslagning, betting eller oddset, kärt barn har många namn! Att spela på trav, fotboll och ishockey är inget nytt för de flesta av oss. Även om man inte gillar dessa sporter eller har placerat ett bet någon gång så är vi alla mer eller mindre bekanta med betting. Det som inte är fullt lika känt är att det går att betta på i princip vad som helst, bara det har en tydlig utgång.

På frågan varför man bettar är svaren väldigt varierande. Vissa tycker att det ökar spänningen i matcherna, vissa vill visa sitt stöd till favoritspelet, medan andra hoppas på att tjäna en hacka. Det finns ett antal fler anledningar till varför folkar spelar, men är man intresserad av det utan att känna att man hittat rätt kanske man ska se förbi de allra vanligaste sporterna och hitta något som är annorlunda. Titta till exempel på bettingutansvensklicens.co för att få tillgång till fler företeelser och sporter att betta på.

Betta på väderfenomen

Att det är kallare på midsommarafton än på nyårsafton är något som man ofta säger, i alla fall i de södra delarna av landet. Är det verkligen så? Är man tillräckligt säker på utgången att man är beredd på att sätta pengar på nästa års väderlek?

För att vi ska tycka att det är en riktigt traditionell julafton så behöver det snöa, det är många som inte minns när det snöade på julafton senast. Hur kommer det att bli i år? Det finns sajter där man kan betta på vilket väder vi kommer att bjudas på.

Den jämställda lagsporten Korfball

För den som tror att man skulle uppskatta en lagsport med fart där killar och tjejer spelar i samma lag på samma villkor är den nederländska bollsporten korfball kanske helt rätt. Den bygger på den gamla, svenska sporten korgboll. En idrottslärare i Nederländerna utvecklade reglerna så att den ska kunna spelas av skolklasser.

För att det ska bli jämställt bestämde han att fördelningen på könen på planen skulle vara jämn hela tiden. I övrigt påminner sporten om basket, med korgen inflyttad ett par meter och utan korgplatta vilket gör att man kan göra mål från alla håll.

Betta på annat än slutresultatet

För den som är mer intresserad av spelet i sig, och inte i slutresultatet, så kan man titta på delar av spelet som man spelar på. Det kan vara vem som kommer tilldelas det första röda kortet eller vem som kommer att bistå med flest assist. Kanske finns det en företeelse som man tycker att fler borde vara intresserade av som det inte finns några odds på än. Då kan man höra av sig till bettingsajterna och fråga om de inte kan sätta odds för det!

Asiatiskt anfall på en utandning – kabaddi

Lika udda som det låter, lika verkligt är kabaddi. Det är en lagsport där en anfallare i det ena laget ska ta sig igenom hela det försvarande laget. Det ska ske på en utandning och anfallaren måste hela tiden repetera kabaddi, kabaddi, kabaddi högt. Det här är en fullkontaktsport med en hel del udda regler och vändningar vilket gör det extremt spännande!

You don't have permission to register