Här är en uppdaterad sammanställning av de 25 mest populära tv-serierna just nu enligt Rotten Tomatoes.

 1. ”The Last of Us” ”The Last of Us” är en postapokalyptisk serie baserad på det kritikerrosade spelet med samma namn. Serien följer Joel och Ellie, som reser genom en värld förstörd av en dödlig svampinfektion.
 2. ”You” I den tredje säsongen av ”You” förflyttas handlingen till förorten, där Joe (Penn Badgley) och Love (Victoria Pedretti) försöker bygga upp ett nytt liv tillsammans. Men Joe har svårt att undkomma sitt förflutna och snart hotas deras lycka av nya faror.
 3. ”The Snow Girl” ”The Snow Girl” är en spansk skräckserie som handlar om en ung kvinna som flyttar till en avlägsen by för att ta hand om sin farbror. Men snart upptäcker hon att det finns mörka hemligheter i byn och att hennes farbror kanske inte är den han utger sig för att vara.
 4. ”Cunk on Earth” Diane Morgan spelar en okunnig och rolig reporter som undersöker olika aspekter av mänsklighetens historia i denna humoristiska dokumentärserie.
 5. ”Poker Face” Natasha Lyonne spelar en kvinna som försöker lösa gåtan med sin syster som försvann på mystiskt vis för 20 år sedan. Serien utspelar sig på en semesterort och innehåller mycket humor och spänning.
 6. ”The Order” I den andra säsongen av ”The Order” återvänder Jack och hans vänner till Belgrave University, där de upptäcker nya hemligheter om varulvarna och deras ursprung.
 7. ”Extraordinary” I denna fantastiska brittiska serie upptäcker en ung flicka att hon har övernaturliga krafter och måste lära sig att hantera dem samtidigt som hon försöker navigera i vardagen på en vanlig högstadieskola.
 8. ”Velma” ”Velma” är en animerad serie som ger en ny tolkning av karaktären från Scooby-Doo-gänget. Serien följer Velma Dinkley, spelad av Mindy Kaling, när hon löser mysterier med sin bästa vän Marcie.
 9. Lockwood & Co.” ”Lockwood & Co.” är en övernaturlig serie om en grupp tonåriga detektiver som löser spökhistorier och hemsökta platser. Serien är baserad på en bokserie av Jonathan Stroud.
 10. ”Shrinking” Jason Segel spelar en psykolog som upptäcker en ny behandlingsmetod som innebär att man kan krympa människor till en bråkdel av deras storlek. Serien är en dramakomedi som utforskar existentiella frågor på ett underhållande sätt.
 11. The White Lotus” I den andra säsongen av ”White Lotus” flyttas handlingen från Hawaii till en lyxig resort i Europa. Serien följer en grupp gäster och personal som konfronteras med sina egna fördomar och rädslor under sin vistelse.
 12. The Proud Family: Louder and Prouder” ”The Proud Family” är tillbaka med en andra säsong av den animerade serien som följer en afroamerikansk familj och deras vardagliga problem. Serien har fått mycket uppmärksamhet för att vara en av de första Disney-serierna som fokuserar på en svart familj.
 13. The Chosen” ”The Chosen” är en biblisk drama-serie som berättar historien om Jesus och hans följare på ett nyskapande sätt. Serien har fått stor uppmärksamhet för sin finansiering genom crowdfunding och sitt innovativa sätt att distribuera innehållet.
 14. Not Dead Yet” Gina Rodriguez spelar en kvinna som efter en allvarlig bilolycka kan kommunicera med döda människor. Serien är en mix av drama och komedi med övernaturliga inslag.
 15. The Last Kingdom” ”The Last Kingdom” följer en ung sachsisk krigare som försöker försvara sitt land mot vikingar. Serien utspelar sig i det tidiga medeltida England och har fått mycket uppmärksamhet för sina historiska detaljer.
 16. C.B. Strike: Troubled Blood” ”C.B. Strike” är en brittisk kriminaldramaserie baserad på romaner av J.K. Rowling. I ”Troubled Blood” försöker privatdetektiven Cormoran Strike och hans assistent Robin lösa fallet med en försvunnen kvinna.
 17. Your Honor” Bryan Cranston spelar en domare vars son är inblandad i en dödsolycka. Han försöker dölja sanningen för att skydda sin son, men det visar sig vara svårare än han trodde.
 18. Murder in Big Horn” I denna true crime-serie undersöker en grupp journalister mordet på en ung kvinna i en liten stad i Wyoming. Serien utmanar rättssystemet och kulturella normer i USA.
 19. Mayor of Kingstown” ”Mayor of Kingstown” är en dramaserie om en familj som försöker kontrollera en stad genom att ha kontroll över fängelse, politik och polis. Serien är producerad av Taylor Sheridan, känd för att ha skapat ”Yellowstone”.
 20. Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence” Denna true crime-serie följer historien om en manipulativ man som infiltrerar en grupp studenter på Sarah Lawrence College och tvingar dem att utföra brott.
 21. The Devil’s Hour” I denna brittiska skräckserie försöker en kvinna lösa gåtan med sin syster som försvann på mystiskt vis. Serien innehåller övernaturliga inslag och spänning.
 22. Dear Edward” ”Dear Edward” följer en pojke som är den enda överlevande i en flygkrasch och hans resa för att bearbeta sin förlust och bygga upp sitt liv på nytt. Serien har fått blandade recensioner men hyllats för sina starka skådespelarprestationer.
 23. The Legend of Vox Machina” ”The Legend of Vox Machina” är en animerad fantasyserie baserad på populära webbserien med samma namn. Serien följer en grupp äventyrare som kämpar mot ondskefulla makter och räddar världen från undergång.
 24. Yellowstone” ”Yellowstone” är en western-dramaserie om en ranchägare som försöker försvara sin mark från grannar, utvecklare och indianstammar. Serien har fått stor uppmärksamhet för sina vackra miljöer och imponerande skådespelarprestationer, inklusive huvudrollsinnehavaren Kevin Costner.
 25. Wednesday” I ”Wednesday” får vi följa Wednesday Addams från ”The Addams Family” som tonåring och hennes strävan efter att hitta sin plats i världen. Serien har fått blandade recensioner men hyllats för sin originella tolkning av en klassisk karaktär.