Trender på kryptomarknaden pekar mot ett återupplivande när 2023 går mot sitt slut. Privata och institutionella kryptoinvesteringar ser ut att ta fart när den bredare marknaden börjar präglas av ett mer optimistiskt sentiment och framåtblickande. Nu ser det ut som att en rad vinstgenererande möjligheter återigen börjar kunna glädja investerare som kommer tillbaka till kryptovärlden.

Inte överraskande är att meme-mynt en av de viktigaste drivkrafterna för denna återhämtning, där PEPE Coins ökning på hela 7 000 % utmärker sig som en av höjdpunkterna under 2023. Sedan dess har PEPE Coin förlorat över 80 % av sitt värde, vilket visar hur meme-myntvinster kan vara flyktiga – särskilt de utan nytta och innovation.

Men PEPE:s uppgång och fall har inspirerat nykomlingar med större potential. En nykomling, i synnerhet, ser ut att kunna bli den mest lönsamma kryptoinvesteringen på meme-myntområdet: Shiba Memu (SHMU). Och bara 15 veckor in i sin ICO har projektet redan samlat in hela $3.7m. Läs vidare och få koll på varför analytiker tror att Shiba Memu är den bästa långsiktiga kryptoinvesteringen bland marknadens meme-mynt 2023.

Vad är Shiba Memu? Hur fungerar SHMU?

Meme-mynt behöver omgärdas av rejäl hajp och marknadsföring som drivs av mänskligt arbete för att lyckas. Detta gäller för Dogecoin, Shiba Inu och Pepe, som alla förlitar sig på blomstrande communities för att upprätthålla investerarnas intresse och organisk efterfrågan på sina respektive tokens.

Men, när den initiala hajpen tystnar, trendar de flesta meme-mynt nedåt. Men framväxten av AI i Web3 har gett upphov till en ny samling innovativa projekt inom blockkedjeteknik, där det framför allt finns en nykomling i meme-myntsektorn som ser ut att kunna bli 2023:s bästa kryptoinvestering i sin klass: Shiba Memu (SHMU).

Shiba Memu utnyttjar kraften i AI och tillämpar den i meme-myntvärlden genom att vara det första och enda självmarknadsförande meme-myntet. Genom naturlig språkbehandling (NLP) och sentimentanalys avgör Shiba Memus avancerade algoritmer för artificiell intelligens den rådande känslan kring sin SHMU-token på en rad olika onlineplattformar. Sedan skapas lämpligt innehåll som ska spridas över onlineplattformar för att marknadsföra token, samt försvara sig från grundlösa anklagelser som är avsedda att sprida FUD bland potentiella investerare.

I grund och botten kommer Shiba Memu att vara det första meme-myntprojektet som använder AI för att autonomt driva sin marknadsföringsstrategi helt och hållet genom AI, vilket är ett starkt argument som stödjer tesen om att det kommer att vara den bästa kryptoinvesteringen på meme-myntmarknaden framöver. Ingen annan krypto på området utnyttjar AI som Shiba Memu gör, vilket gör att projektet ser ut att ha långt högre potential än 99 % av skräpet som förorenar marknaden.

Shiba Memus protokoll körs med SHMU som sin egen token. SHMU ger innehavare tillgång till dess marknadsföringsfoksuerade instrumentpanel och gör det möjligt för dem att ge feedback utformad för att stärka algoritmen. Dessutom kan innehavare se de aktuella marknadsföringsstrategierna som Shiba Memu implementerar över onlineplattformar i realtid.

Som en kryptoinvestering sticker Shiba Memu ut mot de flesta meme-mynt, som enbart förlitar sig på hajp snarare än att ge någon påtaglig nytta. Shiba Memu håller igång hajpmaskinen hela tiden, så att dess momentum aldrig saktar ner – den bara fortsätter att trumma på mot nya nivåer.

Shiba Memus pre-sale tar fart och erbjuder generösa incitament 

Det är inte förvånande att Shiba Memu finns på många tillväxtinvesterares bevakningslistor. Shiba Memus ICO-deltagare får ta del av en rad belöningar – inte minst faktumet att de kan få dagliga vinster på $0.000225 under projektets 120 dagar långa pre-sale. Ju tidigare potentiella investerare går med i dess pre-sale, desto större vinster kan de potentiellt kamma hem. Det fina är att dessa dagliga prishöjningar inkluderas i projektets pre-sale från dag 1 till dag 120 – varje dag ökar alltså priset.

De av SHMU:s pre-saledeltagare som köpte dag 1 för $0.011125 kommer att generera upp till 240 % i vinst tack vare den dagliga höjningsplan på cirka 2 %. De dagliga prishöjningarna kommer att fortsätta tills Shiba Memu avslutar sin pre-sale på $0.0379 per SHMU-token. För närvarande finns SHMU-mynt tillgängliga till $0.03385 per token. Med över 2 veckor kvar kan potentiella investerare fortfarande ta del av fina potentiella vinster innan projektets pre-sales planeras att slutföras den 31 oktober. Med andra ord, nu är en gyllene möjlighet att delta i SHMU:s pre-sale.

Kan priserna på Shiba Memus token nå $1 år 2025?

Många analytiker förutspår att nästa stora tjurmarknad kommer att inträffa 2025. Om så är fallet kan Shiba Memus USP och potential till att bli viralt som ett traditionellt meme-mynt i hög utsträckning bidra till att myntet ökar rejält i pris 2025. Kom ihåg: om Pepe Coin kan nå 1 miljard dollar i börsvärde på en björnmarknad, hur mycket mer kan då Shiba Memu— en token med verklig innovation – överträffa sina konkurrenter?

Därför kan ett pris på $1 per SHMU-token mycket väl vara inom räckhåll 2025. Mer konservativa uppskattningar fastställer fortfarande dess framtida värde till cirka $0.30 till $0.60 2025, vilket gör att det ser ut att vara en solid kryptoinvestering idag. Som Mark Twain sa, vilket i högsta grad gäller här: It’s not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog that matters.

Delta i meme-myntmarknadens potentiellt bästa pre-sale 2023 med Shiba Memu

Meme-mynt är bland de mest lönsamma kryptoinvesteringarna för investerare att dra nytta av 2023. Shiba Memu sticker ut i mängden med en framgångsrik pre-sale. Många är överens om att denna pre-sale vill man inte missa, mycket tack vare projektets charmiga, oemotståndligt söta varumärke och användning av AI. Alla tecken pekar mot att Shiba Memu har potentialen att generera de exponentiella vinster som det verkar som att bara meme-mynt kan, där den långsiktiga visionen stöds av dess självstyrda AI-aktiverade marknadsföringsförmåga.

 

Shiba Memus pre-sale avslutas som sagt den 31 oktober, och investerare strömmar till projektet för att dra fördel av de dagliga prishöjningarna som erbjuds. Om du inte vill missa en chans att generera nästan omedelbara vinster kan du se till att plocka på dig några SHMU-tokens i projektets ICO idag.

Ta reda på hur man köper SHMU här.